Sittläge


Kanske ett lite otippat bidragför att komma från mig, men jag kan inte låta bli att tycka om - den ser ju så himla skön ut! Från Natuzzi.

Låt maten tysta mun.



Här skulle man ju kunna äta och må gott. Bild från Bo Bedre.

Randiga handdukar är grejen



Man ser visserligen inte så himla mycket, men det ser helt klart bra ut. Bild från Sköna hem.

Blanda och ge



Sjukt snyggt litet bord som heter Shuffle table - man kan byta plats på delarna som man vill - från &Tradition. Kan bland annat köpas i den roliga danska webbutiken Designdelicatessen.

Alla mina favoritfärger på en gång, bara en sån sak!

I heart bedrooms



Finfint från NY Times.

Framtiden nu



TADA! - det roligaste och mest lovande bidraget på Stockholm furniture fair i år är det här skåpet från en Konstfack-elev. Jag älskar färgerna och diamantformerna.

Över lag var det designskolorna och -eleverna som impade mest på mig.

A little bit



En liten bit hall på en fredag, från en som kallar sig Tonya Sutfin på flickr.

Il cervo


Det här underbart fina trycket köpte jag idag, av en svensk-italiensk illustratör som heter Laura Di Francesco. På amerikanska sajten Etsy kan man köpa hennes grejer, eller så kan man göra som jag och kontakta henne direkt.

Sov i Rosette

Det är kanske lite mycket, men rätt så coolt ändå. Överkast och kuddar från Anthropologie. Och japp, man kan handla från Sverige.


Aldrig nog med ljus



Mina fetischer är ju inte särskilt hemliga, det är ljushållare och lampor som gäller. Fick precis ett mail från Muuto med en bild på de här snajsiga - och smarta! - ljuslyktorna som Form us with love designat. Tror inte de har kommit i butik än, men de kommer iaf att kosta 149 kr och i Stockholm finns bland annat de hos NK.

I brist på annat: grått


Jag får spader på min nya lägenhet, vet inte var jag ska börja eller vad jag ska göra. Det känns som att jag har magasinerat fel saker och näh... jobbigt. Den här mattan som heter Galler och kommer från Linum/Scandinavianbrandsonline skulle sitta fint i mitt kök, så mycket vet jag.

RSS 2.0