Make do & mend



Bold and Noble gör fantastisk vackra planscher, inget snack om den saken. Alla motiven ovan finns även i andra färger, det enda tråkiga är att företaget är baserat i USA.

Hurra!

 

Liten bild men det går väl bra ändå. Min favorit-ELLE-tidning i hela världen damp ner i brevlådan igår, men jag hann inte läsa den – gissa om jag önskar att resten av timmarna på jobbet går fort så att jag kan skynda hem.

Det är den norska utgavan jag snackar om, för den som undrade.

...och ytterligare två kuddar förvisas till förrådet


Två sådana här kuddar köpte jag på Ikea igår. Jag har tänkt använda baksidan som är randig, bladen och fåglarna på framsidan blir lite mycket.

Ett väldigt bra köp var det också, för expediten slog bara in en av kuddarna. Och nej, det sa jag inte till om. Vem hade gjort det – Kamprad har väl nog med pengar?!

Nästan New York



Snygg loftslägenhet – i Danmark så klart. Färgerna är ungefär de samma som jag har hemma hos mig, så de måste jag ju tycka om.

Bilden kommer från favoriten Bo Bedre.

Kvirrevitt



Supergullig illustration gjord av Gennine – en bloggerska som verkligen verkar älska fåglar. Gennine bor i New Mexico och hon har även en webbshop, för den som är intresserad av det.

Feng shui?



Ganska rustikt men jag gillar det ändå. Är väldigt inne på att hänga tavlorna ungefär så där nu för tiden, gjorde det själv för inte så länge sen.

Bilden kommer från Sköna Hem.

Cherry Blossom Girl i bakgrunden


Tub från Eilersen är en jävligt snygg soffa, synd bara att inte jag var den som vann den i Bo Bedres tävling.

I lööv it.

Hang it up



Oj oj vad Wonderwall är bra på att hitta duktiga illustratörer som får sälja sina bilder hos dem. Den här snygga tavan har en som heter Vladimir Dubko gjort, I like it a lot.

RSS 2.0